Αποτύπωμα για πάντα!

Thumbnail for 15784

By Σοφία

DIY-Footprint-Stepping-Stone

Είδα την ιδέα και μου άρεσε πολύ. Για διακόσμηση, για διασκέδαση, για δημιουργικότητα, για αναμνηστικό – για ότι ο καθένας προτιμάει!

Φωτό Skip to my Lou

Θα χρειαστείτε μονάχα:

  • μείγμα τσιμέντου
  • πλαστικά πιατάκια γλάστρας
  • διακοσμητικά, όπως π.χ. μικρά ψηφιδωτά πλακάκια

DIY-Footprint-Stepping-Stone 3

Ξεκινήστε διαβάζοντας τις οδηγίες χρήσης για το τσιμέντο. Συνήθως το μόνο που χρειάζεται είναι να ανακατέψτε το μείγμα τσιμέντου με νερό, αλλά ενημερωθείτε για τις ποσότητες. Στόχος σας θα είναι το τελικό αποτέλεσμα να έχει πολύ πηκτή υφή. Με το που είναι έτοιμο περιχύστε το μείγμα μέσα στο πλαστικό πιατάκι γλάστρας.

Mosaic-Stepping-Stone-Tutorial

Αφήστε το για 5 λεπτά και ακολουθεί το διασκεδαστικό κομμάτι της διακόσμησης. Πιέστε τις ψηφίδες που βρήκατε, αναμνηστικά κοχύλια ή πετραδάκια από τις διακοπές του καλοκαιριού, ή ακόμα και τη πατούσα ή παλάμη του παιδιού σας! Υπάρχει περίπτωση να παρατηρήσετε πως μέρος του νερού έχει αρχίσει να μαζεύεται στην επιφάνεια, μη σας ανησυχήσει όμως, καθαρίστε το με μια χαρτοπετσέτα.

Footprint-Stepping-Stone-Tutorial

Τα παιδιά θα ευχαριστηθούν τη διαδικασία και θα ξετρελαθούν με το τελικό αποτέλεσμα και το ότι θα έχουν φτιάξει το δικό τους τσιμεντένιο πάτημα!

Όταν τελειώσετε με τη διακόσμηση, αφήστε το να στεγνώσει. Διαβάστε στη συσκευασία του τσιμέντου πόσο θα χρειαστεί περίπου ώστε να το γνωρίζετε. Όταν στεγνώσει, αρκεί μόνο να αφαιρέσετε το πλαστικό πιάτο και το δημιούργημα σας είναι έτοιμο!

result

The post Αποτύπωμα για πάντα! appeared first on Babyglitter.

Source: babyglitter.gr

Comments are Closed